Leven Lang Leren gaat in per 15 maart

8 maanden geleden

Zoals al tijdens de rondgang en registratiegesprekken was aangekondigd, gaat het Leven Lang Leren-beleid van start met ingang van 15 maart 2023. Het gaat om een centraal beleid en een meer toegespitste toepassingsregeling.

Het beleid was al goedgekeurd door de vergunninghouders van het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht op 5 oktober 2022 en bestaat uit een centraal beleid en een meer toegespitste toepassingsregeling. Het beleid laat zien hoe je inzichtelijk maakt dat je als een bevoegde, deskundige en bekwame professional dieren inzet in het onderwijs en de wetenschap. Voor jou betekent dit dat je vanaf nu de handelingen die je beheerst kunt gaan vastleggen. Ook kunnen assessoren zich registreren als ze technieken willen aanleren of beoordelen. Het betekent ook dat (her)registratie op basis van de juiste bij- en nascholing mogelijk zal zijn. In de animatievideo zie je wat dit allemaal concreet voor je betekent.

Wil je meer weten of heb je vragen, check het infocentrum op onze website met daarbij een Q&A. Voor overige vragen kun je ons mailen via info.IVD@uu.nl.